Αλλαγές

Μετά την παραλαβή του προϊόντος και σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι, μπορείτε να το αλλάξετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Για να κάνουμε την αλλαγή, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2311-272-671 ώστε να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του.

Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών από την παραλαβή του, τότε έχουμε τη δυνατότητα να μην κάνουμε δεκτή την αλλαγή του προϊόντος.

Λανθασμένες αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτηση σας. Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να παραταθεί έως και δύο μήνες, όταν ένα αίτημα είναι πολύπλοκο ή πολυάριθμο.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή του αιτήματος γίνεται δωρεάν. Εντούτοις, ένα «εύλογο τέλος» μπορεί να εφαρμοστεί όταν ένα αίτημα είναι προφανώς αβάσιμο ή υπερβολικό, ιδίως αν είναι επαναλαμβανόμενο.